Русский Romana
Conducerea auto

Facebook Facebook Instagram

Pentru instruirea in conducerea automobilului, scoala auto Va propune automobile Dacia Logan, Skoda Fabia si Honda Insight, cu cutie de viteze manuala sau automat.

Lectiile practice se petrec dupa un grafic individual care se intocmeste de comun acord cu instructorul.

Programul consta din 40 ore, dintre care instruire pe teren si prin oras, pe rutele coordonate cu Politia.

Pentru securitatea cursurilor automobilele sint dotate cu dubla comanda a ambreiajului si frinei, si instructorul va fi intotdeauna de ajutor in situatiile dificile, iar pe perioada de iarna automobilele sint echipate cu pneuri de iarna cu elemente antiderapante.

Toate automobilele sint supuse reviziei tehnice in termenii stabiliti de aceea nu trebuie sa ezitati sa veniti la studii pe timp de iarna. In primul rind veti primi o experienta in conducerea automobilului in conditii de iarna, si veti economisi timpul pentru odihna de vara.

Toti instructorii la scoala auto sint cu studii superioare tehnice, vechime in munca si au trecut cursuri de perfectionare.

 
scoala auto chisinau, permis de conducere, autoscoala, scoalaauto, vreau permis, chisinau scoala auto, cea mai buna scoala auto, cea mai buna scoala auto Chisinau, cea mai buna scoala auto moldova

Scoala Auto Chisinau

,

permis de conducere

,

autoscoala

,

scoalaauto

,

vreau permis

,

hisinau scoala auto

,

cea mai buna scoala auto

,

cea mai buna scoala auto Chisinau

,

cea mai buna scoala auto moldova