Русский Romana
Examene

Facebook Facebook Instagram

La sfirsitul cursului la scoala auto se petrec examenele de absolvire. La examene sint admise acele persoane care au frecventat toate orele conform programului de instruire a conducatorilor auto, si au calificative pozitive la toate obiectele. Conform planului de invatamint se sustin examene la urmatoarele obiecte: "Regulamentul circulatiei rutiere", "Conducerea autovehiculului. Comportament si siguranta", "Primul ajutor medical", "Constructia si exploatarea automobilului" si "Conducerea automobilului".

Examenul teoretic se sustine in baza chestionarelor de examinare elaborate de Ministerul Educatiei, Ministerul Transportului, Ministerul Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor, Ministerul Afacerilor Interne. Rezultatul este considerat pozitiv daca din 20 intrebari, persoana examinata a raspuns corect la 18 intrebari, in timp de 25 minute.

Examenul la conducerea automobilului se petrece in doua etape. Etapa I – pe teren (intrarea cu spatele la parcare, intoarcerea in spatiu limitat, pornirea in rampa). Etapa II – pe traseul coordonat cu Politia, conditii de trafic. Cursantul trebuie sa manifeste dexteritati in conducerea automobilului, si sa demonstreze cunoasterea regulamentului circulatiei rutiere.

 
scoala auto chisinau, permis de conducere, autoscoala, scoalaauto, vreau permis, chisinau scoala auto, cea mai buna scoala auto, cea mai buna scoala auto Chisinau, cea mai buna scoala auto moldova

Scoala Auto Chisinau

,

permis de conducere

,

autoscoala

,

scoalaauto

,

vreau permis

,

hisinau scoala auto

,

cea mai buna scoala auto

,

cea mai buna scoala auto Chisinau

,

cea mai buna scoala auto moldova